Palvelut

Johdon assistentti

Johdon assistentti voi hoitaa monenlaisia tehtäviä, kuten kalenterin hallintaa, kokousjärjestelyjä, matkajärjestelyjä, tiedonhakua, raporttien laadintaa ja viestintää eri sidosryhmien kanssa. He voivat myös auttaa johtoa priorisoimaan tehtäviä ja muistuttamaan tärkeistä tapahtumista tai määräajoista.

Virtuaaliassistentti

Virtuaaliassistentti voi hoitaa monenlaisia tehtäviä, kuten aikataulujen hallintaa, sähköpostien ja puheluiden hallintaa, tiedonhakua, raporttien laadintaa, matkajärjestelyjä ja muuta yleistä järjestelyä. He voivat myös auttaa asiakkaita priorisoimaan tehtäviä, muistuttamaan tärkeistä tapahtumista ja hoitamaan muita ajanhallintaan liittyviä tehtäviä.

Projektipäällikkö

Projektipäällikköpalvelumme tarjoaa kokeneen ammattilaisen tueksesi, joka auttaa suunnittelussa, toteutuksessa ja projektinhallinnassa. Hyödynnämme vahvaa osaamista budjetoinnissa, resurssienhallinnassa, riskienhallinnassa ja laadunvalvonnassa. Palvelumme kattaa tarpeen määrittelyn, yksityiskohtaisen suunnittelun, toteutuksen sekä seurannan ja lopullisen arvioinnin. Pidämme sinut ajan tasalla säännöllisillä raporteilla. Projektipäällikköpalvelun hinta räätälöidään projektisi mukaan. Ota yhteyttä saavuttaaksesi projektisi tavoitteet!

Muut palvelut

Tarjoamme laajan valikoiman muita avustavia palveluita, jotka helpottavat arkeasi ja yrityksesi toimintaa. Palveluihimme kuuluu tekstien tuottaminen eri tarkoituksiin, kuten blogikirjoitukset ja markkinointimateriaalit. Hoidamme myös pöytäkirjojen laatimisen ja saneluiden puhtaaksi kirjoittamisen kokouksissa. Tarjoamme aulapalveluita, kuten vieraiden vastaanottoa ja puhelinvaihteen hoitoa, sekä varausten tekemistä, postitustehtäviä ja toimistotarvikkeiden tilauksia.

Lisäksi tarjoamme tapahtumajärjestelyitä ja koordinointia, emännöintiä tapahtumissa sekä some-päivitysten hoitamista yrityksesi puolesta. Avustamme myös myynnissä ja markkinoinnissa erilaisissa tehtävissä. Näiden palveluiden avulla voit keskittyä tärkeisiin tehtäviin, kun ammattitaitoinen tiimimme huolehtii käytännön järjestelyistä ja avustaa tarpeidesi mukaisesti.

Yhteystiedot

puh: 010 319 3000

toimisto@generalhelp.fi

PL 200
00121 HELSINKI

Ota yhteyttä!

Anna meidän auttaa! Hinnat alkaen 35€/tunti.