Tietoa yrityksestä

Autamme asiakkaitamme keskittymään ja pärjäämään omassa työssään!

General Help on innovatiivinen ja luotettava ammattilaisten tiimi, joka tarjoaa virtuaalisia assistentti- ja johdon assistenttipalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille ympäri maailmaa. Perustettu vuonna 2022, olemme omistautuneet tuomaan ammattimaisen ja henkilökohtaisen avun työpäiviisi, olitpa sitten yrittäjä, johtaja tai yrityksen omistaja.

General Helpin tavoite on auttaa asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa ja keskittymään siihen, missä he ovat parhaimmillaan. Tämän saavuttamiseksi tarjoamme kattavaa tukea ja palveluita, jotka ulottuvat ajanhallinnasta ja sähköpostien hallinnasta aina projektinhallintaan ja strategiseen suunnitteluun.

Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme palvelumme täyttämään asiakkaidemme erityistarpeet. General Helpin virtuaaliassistentit ja johdon assistentit ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka tuovat mukanaan monipuolisen tietotaidon ja vankan kokemuksen eri toimialoilta.

Olemme sitoutuneet joustavuuteen, tehokkuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Tämä näkyy siten, että olemme aina valmiita mukauttamaan palvelumme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita. Luotettavuus ja ammattimaisuus ovat perusarvojamme ja nämä näkyvät kaikessa toiminnassamme.

General Help – Anna meidän auttaa sinua tehostamaan työpäivääsi.

Yhteystiedot

puh: 010 319 3000

toimisto@generalhelp.fi

PL 200
00121 HELSINKI

Ota yhteyttä!

Anna meidän auttaa! Hinnat alkaen 35€/tunti.