Projektipäällikkö

Projektipäällikkö palveluna – tietoa palvelusta

Etsitkö luotettavaa projektipäällikköä organisaatiosi tai liiketoimintasi tueksi? Projektipäällikköpalvelumme tarjoaa ammattimaisen projektipäällikön asiantuntemusta ja kokemusta projektien suunnitteluun, toteuttamiseen ja hallintaan. Projektipäällikkö on valmiina auttamaan yritystänne saavuttamaan tavoitteesi ja viemään projektisi onnistuneesti maaliin.

Miksi Valita Projektipäällikköpalvelumme?

 • Asiantuntemus: Projektipäällikkö on kokenut ammattilainen, joilla on vahva tausta projektinhallinnassa ja laaja-alainen osaaminen eri aloilta.
 • Suunnittelu ja Toteutus: Projektipäällikkö auttaa suunnittelemaan projektin vaiheet, aikataulut ja resurssit sekä huolehtivat projektin tehokkaasta toteutuksesta.
 • Budjetti ja Resurssien Hallinta: Projektin budjetin hallinta ja resurssien tehokas käyttö ovat keskeisiä osa-alueita, joissa projektipäällikkömme ovat vahvoja.
 • Riskien Hallinta: Projektipäällikkö tunnistaa ja hallitsee mahdollisia riskejä, varmistaen projektin sujuvan etenemisen.
 • Laadunvalvonta: Laadunvalvonta ja projektin tulosten varmistaminen ovat avainasemassa kaikissa projekteissa.
 • Raportointi: Pidämme sinut ajan tasalla projektin edistymisestä ja budjetista säännöllisten raporttien ja viestinnän avulla.

Miten Projektipäällikköpalvelu Toimii?

 • Tarpeen Määrittely: Keskustelemme tarpeistasi ja projektin tavoitteista sekä määrittelemme yhdessä projektin laajuuden ja resurssitarpeet.
 • Projektisuunnitelma: Laadimme yksityiskohtaisen projektisuunnitelman, joka sisältää aikataulun, tehtävät ja budjetin.
 • Toteutus: Projektin toteutus alkaa suunnitelman mukaisesti, ja projektipäällikkömme huolehtivat tehtävien suorittamisesta ja aikataulun noudattamisesta.
 • Seuranta ja Raportointi: Projektin edistymistä seurataan ja siitä raportoidaan säännöllisesti, ja tarvittaessa tehdään tarvittavia muutoksia.
 • Päätös ja Arviointi: Projektin valmistuttua varmistamme, että tavoitteet on saavutettu, ja teemme projektista kattavan arvioinnin.

Projektipäällikköpalvelumme on suunniteltu helpottamaan projektien hallintaa ja varmistamaan niiden onnistuminen. Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun projektisi tarpeisiin sopivan projektipäällikön. Yhdessä voimme saavuttaa projektisi tavoitteet!

Huomioithan, että projektipäällikköpalvelun hinta sovitaan aina projektikohtaisesti. Tämä varmistaa, että saat juuri tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun, joka on taloudellisesti kannattava.

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa anu.varstala@generalhelp.fi tai puhelimella 050 501 7130.

Yhteystiedot

puh: 010 319 3000

toimisto@generalhelp.fi

PL 200
00121 HELSINKI

Ota yhteyttä!

Anna meidän auttaa! Hinnat alkaen 35€/tunti.