Johdon assistentti

Korkeampaa tuottavuutta, parempaa aikataulunhallintaa ja parempaa keskittymistä liiketoiminnan keskeisiin tavoitteisiin

Johtajana olet vastuussa päätöksenteosta, strategiasta ja liiketoiminnan kasvusta. Mutta jokainen päivä tuo mukanaan lukemattomia tehtäviä, jotka voivat viedä huomiosi pois näistä keskeisistä tavoitteista. Tässä tulee General Helpin johdon assistentti apuun – ammattilainen, joka auttaa sinua keskittymään johtamiseen.

General Helpin Johdon Assistentti on paljon enemmän kuin perinteinen sihteeri. He ovat kokeneita ammattilaisia, jotka työskentelevät etänä tarjoten sinulle mittatilaustyönä räätälöityjä palveluja. Olipa tarpeesi kalenterin hallinnassa, kokousten organisoinnissa, asiakirjojen valmistelussa tai vaikkapa strategisten projektien koordinoinnissa, General Helpin johdon assistentti on ratkaisu.

Miksi valita General Helpin Johdon Assistentti?

  1. Mukautetut palvelut: Jokainen johtaja on erilainen, ja niin ovat heidän tarpeensakin. Tarjoamme räätälöityjä palveluja vastaamaan juuri sinun ainutlaatuisia tarpeitasi ja toiveitasi.
  2. Erinomainen asiantuntemus: Johdon assistenttimme ovat kokeneita ja taitavia ammattilaisia, jotka tuntevat yritystoiminnan haasteet ja ratkaisut. He osaavat ennakoida tarpeesi ja tukea sinua kaikissa tehtävissäsi.
  3. Joustavuus: Johdon assistenttimme työskentelevät etänä ja ovat saatavilla silloin, kun sinä tarvitset heitä. Tämä takaa, että saat tarvitsemaasi tukea ajasta ja paikasta riippumatta.
  4. Kustannustehokkuus: Johdon assistentin palkkaaminen on kustannustehokas ratkaisu. Sinun tarvitsee maksaa vain todellisesta työajasta, ilman tarvetta palkata täysiaikainen assistentti toimistolle.

Yksinkertaista elämääsi, keskitä energiaasi johtamiseen ja kasvata liiketoimintaasi General Helpin johdon assistentin avulla. Hän hoitaa sinulle ne tehtävät, joihin sinulla ei ole aikaa, vapauttaen sinut keskittymään siihen, missä olet parhaimmillasi – johtamiseen. Luota General Helpin johdon assistenttiin ja ota seuraava askel kohti menestyvää liiketoimintaa. Me olemme täällä sinua varten.

Yhteystiedot

puh: 010 319 3000

toimisto@generalhelp.fi

PL 200
00121 HELSINKI

Ota yhteyttä!

Anna meidän auttaa! Hinnat alkaen 35€/tunti.